Boek ‘ Miljoenen beestjes overwinnen’

Een verstopte neus. Prikkelende ogen. Je bent snipverkouden. Je spieren zijn pijnlijk. Griep heeft je te pakken. Nog nooit meegemaakt? Of erger. Je bent geveld door Covid-19… Niemand van ons ontsnapt helemaal aan die infectieziektes. Aan griep, verkoudheid of ernstiger.

Wat kan je doen om zo vlug mogelijk weer fit te zijn? Waarom wordt de een elke winter ziek en de ander bijna nooit? Hoe kan je virale infecties voorkomen en de kans op griep en Covid-19 verminderen? Hoe kan je je weerstand verbeteren?

Een boek boordevol tips. Plantaardige producten, homeopathie, dieetadviezen, verschillende soorten thee en allerlei hulpmiddeltjes om infecties te voorkomen. Of te genezen, mocht je dan toch ziek worden.

boek ‘Miljoenen beestjes overwinnen’

verkoudheid en griep bestrijden en voorkomen op een natuurlijke wijze

Winkelwagen

Recente berichten