De lever behandelen?… best vlak voor het slapengaan

Waarom is het innemen van een levermiddel zo interessant vlak voor het slapen gaan?

De leversysteem in de brede betekenis van het woord met de galwegen en alles wat daarbij hoort, is het meest werkzaam tussen elf uur ’s avonds en drie uur ’s nachts. Dit betekent dat deze systemen ook best op dat moment te beïnvloeden zijn.

Dus , als je je lever wil reinigen, of draineren of verzorgen, dan is de inname van een levermiddel vlak voor het slapengaan dubbel interessant. De lever is dàn immers het meest gevoelig voor plantaardige producten zoals Silybum UE bijvoorbeeld. En als je dat nu doet in de lente is het effect nog eens extra maal twee. Omdat dit het seizoen is waar de lever en de galwegen het gevoeligste zijn. Daarom is een reiniging aanbevolen in de lente. Een behandeling van de lever in de lente is extra aanbevolen.

Winkelwagen

Recente berichten