Stress is echt te beheersen – met homeopathie, met fytotherapie en voeding

Je hebt stress.

Maar wat doe je eraan?

Hoe kan je een periode van stress op een veilige manier overbruggen zonder medicijnen?

Wat kan je doen om je gezondheid te behouden, ook al is de spanning bijzonder groot?

Welnu, je hoeft alleen maar te weten wat je dan best inneemt, en in welke omstandigheden.

Misschien ken je al enkele plantaardige middelen die aanbevolen worden in geval van nervositeit, zoals valeriaan, passiflora, lavandula of hypericum. Weet je ook hoe ze precies inwerken op het zenuwstelsel? Want, hoe juister de keuze van je middel, hoe beter het resultaat natuurlijk.

Dit e-book is ontstaan uit jarenlange dagelijkse praktijk. Een groot deel ervan is gebaseerd op ervaring van patiënten zelf, die me vertelden over de maatregelen die hen goed gedaan hebben toen ze stress hadden.

Dit e-book is als een gereedschapskist met middelen en mogelijkheden die je op een veilige manier kunt gebruiken om jezelf te behandelen in geval van stress: het bevat eenvoudige tips over wat je dient te eten en wat niet, het bevat natuurlijke hulpmiddelen, plantaardige en andere natuurlijke producten, veilige middelen die binnen je handbereik liggen en die gemakkelijk te hanteren zijn.

Winkelwagen

Recente berichten