Nieuwe handgel zonder alkohol

Imuno ND

Met de Covid 19-pandemie in gedachten heb ik in de eerste helft van 2020 een natuurlijke alcoholvrije handgel ontwikkeld. Afgelopen zomer is dit product helemaal op punt gezet. Uiteindelijk is de natuurlijke handgel met een sneltrein in productie gegaan bij Fagron. Fagron is in dertig landen actief in de farmacie.

velen prijzen het huidverzorgend aspect en de bijzonder aangename geur van deze natuurlijke anti-Covid-crème

Natuurlijk ben ik wel blij te kunnen schrijven dat Imuno ND op dit moment ook in Belgische apotheken wordt aangeboden. Het middel is volledig alkoholvrij, verzorgt de huid in plaats van ze uit te drogen en heeft dezelfde antimicrobiële eigenschappen als een alcoholgel. Imuno ND is vooral gebaseerd op fytotherapeutica zoals Tea tree, Eucalyptus en Aloe vera. Het is werkzaam tegen Covid. Voor België is er een aanvraag ingediend. In Griekenland, Polen en Kroatië is de anti Covid claim goedgekeurd.

De handgel is ook online verkrijgbaar.

www.imunoline.com

Winkelwagen

Recente berichten