Je eigen salaris bepalen zorgt voor minder stress.

De Semler-aanpak van een bedrijf. Leuker werken, minder stress.

De resultaten van een heel andere aanpak in de bedrijfsvoering zijn op zijn minst opmerkelijk te noemen. Heel wat overbodige functies en kosten vallen weg. De motivatie en de opbrengst wordt beduidend groter.

De volgende video is van 2014. Maar hoe actueel.

Als werkgever moet je het durven dit soort veranderingen in je bedrijf door te voeren. Het vergt moed om out-of-the-box te denken, zoals Richard Semler dat gedemonstreerd heeft. Natuurlijk vereist deze bedrijfsvereenvoudiging een veel grotere verantwoordelijkheidszin van alle werknemers in een bedrijf. Maar de vrijheid die je dan creëert is zo veel interessanter. Er ontstaan extra kansen om creatief te zijn. Dit alles vergroot de arbeidsvreugde. En arbeidsvreugde vermindert negatieve stress en vergroot de winst.

Winkelwagen

Recente berichten