SEMINAR ‘STOP STRESS en voorkom BURN-OUT’

Wie ontsnapt?

Stress, burn-out… Steeds meer bedrijven merken dat hun werknemers uitvallen omdat ze ‘opgebrand’ zijn. In deze Corona-tijden is dit nog meer het geval. Heel recent bleek uit een onderzoek van Partena Ziekenfonds dat maar liefst 7 op de 10 Vlamingen aangeven dat hun mentale veerkracht zo goed als op is. Ze hebben te maken met klachten als wakker liggen door gepieker, geen energie meer hebben of zich opgebrand voelen. In Nederland is de burn-out door onderzoeksinstituut TNO al uitgeroepen tot beroepsziekte nummer 1. Gevreesd wordt dat zonder maatregelen over iets meer dan tien jaar een kwart van de werknemers minder inzetbaar zijn.

… de snelheid en de veranderingen van het leven hebben een grotere impact dan we gedacht hadden…

Vrijwel elke onderneming of organisatie heeft met stress te maken. En er is veel behoefte aan preventieve maatregelen. Gedurende mijn 40-jarige praktijk in natuurgeneeswijzen heb ik veel ervaring opgedaan met het vroegtijdig herkennen en behandelen van burn-outklachten en daaraan gerelateerde aandoeningen. Die ervaring heb ik samengebracht in een aantal workshops speciaal voor bedrijven. Alles gericht op het voorkomen en behandelen van stress en burn-outklachten.

Praktisch

Workshop op een locatie, op de werkplek, via ZOOM of door middel van video’s

Het begrijpen en herkennen van waarschuwingssignalen is een van de doelstellingen; ook wat je kunt doen om te voorkomen dat je opgebrand raakt, hoe je je energieniveau snel kunt verhogen en welke natuurlijke methoden en hulpmiddelen er zijn om in balans te blijven. Voor een bedrijf betekent dit winst en groei. De sterke mensen in het bedrijf moeten ook sterk blijven. Op dit moment werken we aan de seminars op video.

Thema’s op maat mogelijk

De situatie per bedrijf kan verschillen. Daarom is er eerst een intake-gesprek. De thema’s in de workshops zijn op maat, dus aangepast aan de plaatselijke behoeften. Er is keuze uit workshops van één of meerdere dagdelen. Deelname is geschikt voor werknemers, managers, HR-medewerkers en directie.

Beslist iets voor uw bedrijf of organisatie.

info@bioacademy.be

marcel@bioacademy.be

Winkelwagen

Recente berichten