Vliegen zonder angst

Dagelijks verplaatsen miljoenen mensen zich soms wel duizenden kilometers. De dag van vandaag is dat perfekt mogelijk middel van de moderne transportmogelijkheden.
Fantastisch toch dat je op enkele uren tijd in Rome kunt zijn en 10 uur later in New York. Een dag later ben je mogelijk in Tokio of in Melborne. Nooit in de geschiedenis was dat mogelijk.

Geweldige mogelijkheden

Reizen biedt bijzondere mogelijkheden, zowel op professioneel vlak als voor ontspanning, voor het ontwikkelen van kennis, voor de wederzijdse positieve beïnvloeding op cultureel vlak, voor het onderhouden van verre vriendschappen.
Maar het brengt ook mogelijke problemen met zich.

Vervelende problemen

Vliegangst is zo een van. Reisziekte, infectieziekten, spijsverteringsproblemen, vaccinaties, jetlag, het zijn allemaal problemen waarmee je te maken kunt krijgen als je reist. Gezond blijven als je onderweg bent, is een item dat steeds belangrijker wordt.

Daarom dit boek

Om meer info te geven, om je te helpen bij de voorbereidingen van je reis, van je vakantie, van je verblijf in het buitenland. Ook om je oplossingen te bieden tegen verstoringen tijdens je verplaatsing. Heen én terug… 😉

Winkelwagen

Recente berichten