ONTSPANNEN REIZEN

Reizen is vaak erg stressvol.

Op tijd zijn, aansluitingen halen, onverwachte hindernissen. Dit is vaak het geval. En als je dan nog vliegangst hebt ook, dan kan dàt er te veel aan zijn. Dit diep onbehagen moet je wel wegduwen, anders komt dat zo stom over bij je medepassagiers. Je moet toch verder, je kunt niet anders.

Comfortabele aanpak

Vliegangst komt veel meer voor dan je denkt. Er bestaan methoden om irrationele angst aan te pakken. Soms kan een simpele logische redenering helpen. Maar vaak is er meer nodig. Er bestaan zelfs cursussen tegen vliegangst.
Er bestaan echter ook plantaardige producten tegen angst. Er zijn ook trucjes en specifieke tips die heel interessant zijn als je met dit probleem te kampen hebt.

het boek ‘Vliegen zonder angst‘ van dr. Marcel Verheyen

Compacte gids tegen vliegangst

In het boek ‘ Vliegen zonder angst ‘ zijn een aantal van die efficiënte hulpmiddelen verzameld. Daarbij staat het boek vol prachtige tekeningen die op zichzelf al een verhaal vertellen met een diepere betekenis.

Winkelwagen

Recente berichten