Niet iedereen reageert hetzelfde

We kunnen niet helemaal ontsnappen aan stress. Elk dag brengt zijn moeilijkheden en zijn druk mee. Stress is cumulatief. Verschillende stressbronnen stapelen zich op en vormen op den duur een belasting. Hoe we dan reageren hangt van persoon tot persoon af. De een zal agressief worden, de ander zal eerder depressief worden.. In mijn boek Stop Stress belicht ik de verschillende reactie mogelijkheden.
Met de korter wordende dagen zullen heel wat mensen eerder neigen tot depressiviteit wanneer ze door stress worden ingepalmd. Dit is natuurlijk niet hetzelfde als echte depressiviteit. Vaak zijn bij depressiviteit ten gevolge van stress details die een grote rol spelen. Beweging, grip op de dagelijkse tijdsbesteding, verkwikkend slapen en goede omgang met vrienden kunnen het verschil maken. Dit is met echte depressiviteit niet meteen het geval.

Verlichting bij stress en depressiviteit

In het boek ‘Stop Stress’ ga ik dieper in op de aanpak en de mogelijkheden om de situatie te verlichten. Naast die aanbevelingen zijn er ook plantaardige producten.
In de serie Stress Balans System is er een natuurlijk middel namelijk Hyperibalans dat van invloed kan zijn op depressiviteit ten gevolge van stress. Drie keer per dag 30 druppels kan een grote hulp zijn in deze situatie.

Winkelwagen

Recente berichten